در شمارۀ اول به مقالهای با ساخت برندها با سرعت برق پرداخته شده است.
بااستفاده از مطالب مهم این مقاله، میتوان به این نکات اشاره کرد:
* سرعت حرکت برندها یکسان نیست. برندهای تکنولوژی محور جدید، همچون برندهای موفق و پیشرفتۀ اینتربرند که در دوران معاصر آزادانه و بدون نیاز به فرایندهای قدیمی، به بازتولید آنچه تولید کردهاند میپردازند، میتوانند کسبوکار و برند خود را با نرخ های بسیار قابل توجه راه اندازی کنند.
• نقطۀ اشتراک این برندها چیست؟
این برندها همگی شرکت های پیشگامی هستند که درابتدا دیجیتال بودها ند و برای داشتن تکنولوژی های جدیدشان، به اندازۀ تأسیس برندهای جدید خود سخت کار کرده اند.
* نکتۀ کلیدی این است که نوآوری زیرک بودن بهتنهایی کافی نیست. شرکت های بسیاری وجود دارند که تکنولوژی های شگفت و پارادایم های تقسیمبندیشده تولید می کنند و به جایی نرسیدهاند.
• اینجاست که مزیت بزرگ شرکت هایی که برندشان ثبت شده است، مشخص میشود. این شرکت ها سخت ترین کار را قبلاً انجام داده اند و برند شان قوی و شناختهشده و حتی محبوب است. این همان ساختار داخلی و توانمندی هایی است که باید تقویت شود.
و … .
جهت دریافت شمارۀ اول با دفتر مجلۀ دنیای برند تماس بگیرید#مجله #دنیای برند #برندسازی #کالای_ایرانی#حمایت_از_کالای_ایرانی #دوماهنامه #برند_ملّی #تولید_ملّی #ارزش_برند #برندسازی #نشریه #مقاله #رشد#توسعه #برند #توسعۀ_فردی #خلاقیت #کالا #ساخت برند #نشریه_دنیای_برند #ثبت_برند #ثبت_جهانی #ثبت